Despre noi

In aceste vremuri, ale globalizarii economiei, proprietatea intelectuala este o parte substantiala a strategiei de succes pentru dominarea pietei in conditii severe si adesea a competitiei neloiale.

IP Consulting Romania este o agentie de consultanta, specializata in protectia marcilor, drepturilor de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala. IP Consulting va deschide noi orizonturi si va invata cum sa beneficiati de ideile dumneavoastra, este capabila sa va managerieze drepturile de proprietate intelectuala asupra tehnologiei, produselor si serviciilor dumneavoastra pentru a va proteja investitiile.

IP Consulting a fost creata la inceputul anului 2002 ca raspuns la nevoia asigurarii unor servicii complexe in domeniul proprietatii intelectuale in Bulgaria.

IP Consulting Romania este o agentie de consultanta foarte activa, avand o echipa de specialisti cu experienta si recunoastere internationala si experti in domeniul managementului proprietatii intelectuale.

IP Consulting este specializata in protectia drepturilor de proprietate industriala, drepturi de autor si drepturile conexe si de asemenea in protectia impotriva incalcarilor de drepturi in proprietate intelectuala si concurentei neloiale.

Expertii agentiei noastre au o vasta experienta in protectia clientilor in fata autoritatilor privind concurenta neloiala si aplicarea masurilor vamale.

 • promovarea creatiei, folosirea si protectia proprietatii intelectuale
 • dezvoltarea pietei pentru drepturile de proprietate intelectuala
 • asigurarea consultantei profesionale privind drepturile de proprietatea intelectuala care includ: marcile, brevetele, desenele si modelele industriale, modelele de utilitate, inventiile, drepturile de autor si drepturile conexe
 • promovarea si pastrarea standardelor profesionale in domeniul proprietatii intelectuale
 • managerierea efectiva a drepturilor de proprietate intelectuala a viitorilor clienti
 • asigurarea prompta, transparenta si la timp a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.
 • participarea efectiva in cadrul organizatiilor si uniunilor profesionale pentru a ajuta dezvoltarea acestui sector

Traduceri

IP Consulting Ltd este o agentie specializata, care urmareste indeaproape evolutia, evenimentele si progresele din domeniul proprietatii intelectuale din lumea intreaga. Agentia dispune de profesionisti cu experienta, avand cunostinte profunde ale limbajului specific si a terminologiei specifice proprietatii intelectuale. IP Consulting ofera traduceri rapide, cu un inalt nivel calitativ, garantat, din rusa, engleza si franceza.

Galerie

 

Membri ai

Despre noi ; IP Consulting Members of

 • Intellectual Property аnd Innovation Institute
 •  

   

 • Visit our new site

  Visit our new site IP Consulting.eu - Intellectual Property Consulting Agency
 •  

   

  IP Consulting Google+ page

  IP Consulting Ltd. on LinkedIn