Brevete

Brevetul de inventie este forma de protectie, care confera un drept de exclusivitate titularului privind o inventie sau un model de utilitate. Inventia brevetabila poate fi o solutie tehnica, care constituie o noutate pe plan mondial, la nivelul inventiilor, cu aplicare industriala.

Agentia noastra va poate ajuta in evaluarea inventiilor dumneavoastra, daca acestea sunt sau nu brevetabile, informandu-va si analizand inventiile deja brevetate din domeniul tehnic ales de dumneavoastra.

Agentia noastra poate transforma ideile si concluziile dumneavoastra, daca poseda calitatile necesare, in forma potrivita astfel incat sa indeplineasca conditiile legale pentru a putea fi depuse la OSIM ca cereri de inventii si sa va reprezinte interesele, prin consilierii nostri in domeniul inventiilor.

IP Consulting poate sa va apere drepturile conferite de inregistrarea unui brevet de inventie impotriva oricarei atingeri din partea tertilor, folosind toate posibilitatile legale, atat pe cale administrativa cat si in instanta.

Agentia noastra colaboreaza cu avocati specializati in domeniul brevetelor de inventie si va pune la dispozitie servicii juridice de aparare a drepturilor dumneavoastra in instanta, in fata Comisiei pentru Protectia Concurentei si Oficiului de Brevete.

In cazul in care sunteti o companie care are nevoie de solutii tehnice performante, pentru a va putea dezvolta cu succes in mediul afacerilor, noi va oferim accesul la cele mai actuale informatii cu privire la solutiile tehnice care va intereseaza, protejate sau nu in Bulgaria si in alte tari.

 • Intellectual Property аnd Innovation Institute
 •  

   

 • Visit our new site

  Visit our new site IP Consulting.eu - Intellectual Property Consulting Agency
 •  

   

  IP Consulting Google+ page

  IP Consulting Ltd. on LinkedIn