Drepturi de autor

Dreptul de autor este denumirea legala care descrie drepturile conferite creatorilor pentru operele literare si operele artistice (inclusiv programe pentru calculator). Drepturile conexe se refera la drepturile ce decurg din prestatia artistilor, producatorilor, regizorilor din toate ariile de desfasurare. IP Consulting ofera servicii de cercetare, analiza, protectie si manageriere a drepturilor de autor si a drepturilor conexe.

IP Consulting este asociata cu avocati si consilieri avand experienta semnificativa acoperind intreg spectrul cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

IP Consulting ofera protectie pentru drepturile de autor din urmatoarele domenii: drepturi asupra operelor literare si publicatiilor periodice, opere de arta inclusiv desene, productii muzicale, productii de scena, filme si alte productii audio vizuale, drepturile producatorilor, scenografilor, organizatorilor de programe proprii, drepturilor actorilor, drepturile asupra programelor de calculator si bazelor de date.

IPConsulting va poate reprezenta in negocieri, va poate consilia cu privire la semnarea contractelor avand ca obiect drepturi de autor, protejandu-va drepturile de proprietate ca autor asupra acestor lucrarilor.

IP Consulting are posibilitatea de a efectua controale si de a notifica pe cei care va incalca drepturile de autor si de a obtine sanctionarea vinovatilor reprezentandu-va in fata autoritatilor competente (Ministerul Culturii, Tribunal, ORDA)

IP Consulting va poate pune in legatura cu organizatiile autorizate din tara si la nivel international pentru managerierea drepturilor de autor, va poate oferi asistenta juridica specializata pentru a va proteja drepturile prin intermediul acestor organizatii.

 • Intellectual Property аnd Innovation Institute
 •  

   

 • Visit our new site

  Visit our new site IP Consulting.eu - Intellectual Property Consulting Agency
 •  

   

  IP Consulting Google+ page

  IP Consulting Ltd. on LinkedIn