Marci

Marca este un semn susceptibil de reprezentare grafică servind la deosebirea produselor sau serviciilor unei persoane fizice sau juridice de cele aparţinând altor persoane. Pot sa constituie mărci semne distinctive cum ar fi: cuvinte, inclusiv nume de persoane, desene, litere, cifre, elemente figurative, forme tridimensionale şi în special forma produsului sau ambalajului sau, combinaţii de culori, precum şi orice combinaţie a acestor semne.

In termeni de afaceri, marca se refera de obicei la marca inregistrata, care mai este cunoscuta si sub denumirea de „brand”. Desigur produsele purtand un brand si brandul de corporatie au o semnificatie mai larga decat o singura marca inregistrata, dezvoltarea unui brand puternic si valoarea unei campanii de promovare a unui brand fiind o provocare mult mai mare pentru o afacere decat alegerea, inregistrarea si mentinerea in vigoare a unei sau mai multor marci inregistrate. In ciuda acestui fapt, inregistrarea si mentinerea in vigoare a unei marci este primul pas care trebuie facut in conditiile actuale pentru orice afacere de succes. IP Consulting este compania care inregistreaza marca aleasa de dumneavoastra.

IP Consulting va reprezinta in fata Oficiului de Marci din Bulgaria.

IP Consulting Ltd. se ocupa pentru dumneavoastra de toate formalitatile pe intreaga perioada de inregistrare a unei marci de produse sau servicii in relatia cu Oficiul de Marci din Bulgaria, pe plan national.

IP Consulting poate inregistra pentru dumneavoastra marci de produse si servicii in peste 70 de tari din lumea intreaga si va poate reprezenta si in fata Oficiului European de Brevete.

De asemenea IP Consulting are experienta necesara in procedura de anulare a unei marci sau decaderea din drepturi a unui titular de marca, atunci cand aceasta reprezinta un obstacol pentru inregistrarea marcii dumneavoastra.

Odata marca inregistrata, IP Consulting monitorizeaza respectarea drepturilor obtinute impotriva eventualelor incalcari de drepturi, va protejeaza impotriva concurentei neloiale si va asista cu privire respectarea normelor in vigoare la importul si exportul produselor purtand marca inregistrata.

IP Consulting ofera servicii de cercetare documentara si analiza privind anterioritatea marcilor inregistrate, in vederea asigurarii unei inregistrari fara riscuri a marcii dumneavoastra.

IP Consulting va consiliaza cu privire la inregistrarea internationala a marcilor in vederea dobandiri de drepturi in tarile pe care le alegeti dumneavoastra pentru export.

IP Consulting asigura consultanta juridica, sustinere si protectie intereselor dumneavoastra pe perioada desfasurarii actiunilor legale cu privire la incalcarea drepturilor conferite de marca inregistrata.

IP Consulting asigura servicii de consultanta privind transferul de drepturi si licente pentru marcile dumneavoastra.

IP Consulting dezvolta strategii competente de manageriere a drepturilor conferite de marcile inregistrate si analize specializate asupra concurentilor dumneavoastra.

 • Intellectual Property аnd Innovation Institute
 •  

   

 • Visit our new site

  Visit our new site IP Consulting.eu - Intellectual Property Consulting Agency
 •  

   

  IP Consulting Google+ page

  IP Consulting Ltd. on LinkedIn