Modele Industriale

Desenul industrial reprezinta aspectul exterior al unui produs sau al unei părţi a acestuia, redat în două dimensiuni, rezultat din combinaţia dintre principalele caracteristici, în deosebi linii, contururi, culori, forma, textura şi/sau materiale şi/sau ornamentaţia produsului în sine.

Modelul industrial reprezinta aspectul exterior al unui produs sau al unei părti a acestuia, redat în trei dimensiuni, rezultat din combinaţia dintre principalele caracteristici, în deosebi linii, contururi, culori, forma, textura şi/sau ornamentaţia produsului în sine.

Daca ati creat un produs nou, interesant, sau un ambalaj, font, sau o structura de produse, IP Consulting Ltd. se afla la dispozitia dumneavoastra cu scopul de a va oferi servicii de consultanta si de a realiza in numele dumneavoastra toate demersurile inaintea Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, in vederea inregistrarii noului desen/model industrial.

Daca exportati bunuri, care sunt obiectul unui desen/model industrial inregistrat, IP Consulting Ltd. va va consilia si va va indruma in asa fel incat interesele dumneavoastra sa fie protejate in strainatate, astfel va fi evitata incalcarea drepturilor altor persoane.

IP Consulting Ltd. va solutiona problemele in cazul in care vor fi incalcate drepturile conferite de inregistrarea desenului/modelului industrial, in cazurile de concurenta neloiala, asigurand controlul vamal al bunurilor, evitarea copierii sau folosirii desenului/modelului industrial fara o autorizatie in prealabil.

IP Consulting Ltd. ofera servicii de consultanta juridica si de aparare a intereselor dumneavoastra in instanta, in legatura cu desene/modele industriale sau protectia drepturilor de autor asupra desenelor.

IP Consulting Ltd. realizeaza contracte privind transferul de drepturi sau licente pentru desen/modele industriale.

IP Consulting Ltd. realizeaza analize ale concurentilor dumneavoastra din piata desenelor/modelelor industriale si va oferim o strategie in vederea implementarii cu succes a desenului/modelului dumneavoastra.

IP Consulting Ltd. asigura inregistrarea si protectia desenelor si modelelor industriale atat in Bulgaria, cat si in strainatate.

 • Intellectual Property аnd Innovation Institute
 •  

   

 • Visit our new site

  Visit our new site IP Consulting.eu - Intellectual Property Consulting Agency
 •  

   

  IP Consulting Google+ page

  IP Consulting Ltd. on LinkedIn